Filosofie les

Ik heb op de school Central Park East een filosofieles bijgewoond. De kinderen zijn ongeveer 10-12 jaar. De leerkracht begint de les door te zeggen dat ze moeten gaan zitten zodat ze goed naar hem kunnen luisteren. De kinderen zitten op een bankje, op de grond en er ligt een jongen op de grond. De leerkracht zit zelf op dezelfde hoogte als de kinderen. Hij geeft van tevoren aan waar hij het over gaat hebben en geeft daarbij de kinderen de tijd om er eerst over na te denken. Hij geeft de kinderen veel ruimte om te praten over het onderwerp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.