Impressive Alcatraz

Alcatraz bezocht, ook wel genoemd ” the rock”. De audio tour een absolute aanrader. Wist niet dat het ooit een leger bastion was tijdens de SF goldrush. Erna van 1924-1963 de staatsgevangenis met vele beruchte figuren uit de duistere gangster periode tijdens de drooglegging. Na 1963 heeft het als protest eiland gefungeerd voor native americans ( indianen), hun positie is na deze bezetting verbeterd. Ook is het een natuurreservaat tot op de dag van vandaag.
Een stukje USA geschiedenis. Een must do!

20131107-185722.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.