Visie SF Community school

Van visie tot praktijk: door de hele school heen voorbeelden van een sterk geloof in eigen visie. De leerkrachten dragen het onderwijs en de kinderen dragen de visie uit. Iedereen helpt: er is een ” community” waarin iedereen een rol heeft, van leerling tot leerkracht van ouder tot vrijwilliger. Er is een sterk geloof in project onderwijs. Wat in elk geval weer sterk naar voren komt is het visueel maken van ” en zo doen we dat hier” in woord en beeld. Deze school is in 1972 gesticht vanuit een groep ouders die vonden dat onderwijs anders kon en moest. Hetgeen wij hier gezien hebben en de mensen met wie wij gesproken hebben geeft een beeld van democratische besluitvorming en consensus. Er heerst een los klimaat, waarbinnen veel ruimte is voor eigen invulling.

20131108-122447.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.