Lighthouse indrukken

Er is al veel geschreven over de lessen die we bij mochten wonen! Blij dat we in de middag naar de basis mochten kijken. Wat me het meeste inspireerde was het gesprek met de studenten. Zij stelden zich voor en gaven aan echt eigenaar te zijn van hun leerproces. Ze mogen zelf onderzoek doen en een richting kiezen. Ze zijn voor hun gevoel goed voorbereid op de vervolgstudie of de maatschappij omdat ze hun eigen kwaliteiten goed kennen. De begeleidende rol van de leerkracht werd erg gewaardeerd. Ik kan mailen, we hebben gesprekken en ik stel mijn eigen doelen. Op de vraag wat als je je doel niet haalt reageerde er een met : dan ga je door tot het wel lukt! ze hadden een groot vertrouwen in elkaar de school en de leerkrachten vooral omdat de school er vanuit gaat. Wat je kunt. De kracht zat ook in de grootte van de school ze kenden elkaar en de leerkrachten door en door. De leerkrachten zijn op de hoogte van de thuissituatie. De leerkrachten gaven ook aanzicht gesteund te voelen door de hele school, collega,s. De verantwoording voor hun leraarschap was mooi! Veel gehoord: Be responsabel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.