Leerkrachten en techniek/programmeren

Laat leerkrachten ervaren te experimenteren met techniek en programmeren, en zij kunnen het enthousiasme overbrengen. Een ruimte vol met materiaal en een technicus. Vaak zijn met de simpelste materialen al technische producten te maken.

Als leerkrachten kinderen durven laten experimenteren met techniek zoals programmeren (denk aan het rijden met een autootje van lego via de computer) hoeveel vaardigheden breng je kinderen bij die zij nodig zullen hebben in deze 21e eeuw? In de toekomst zal het gaan draaien om nanotechnologie en programmeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.