The laboratory School of Finance and Technilogy- Bronx door Marion

Een hele andere school dan de dag ervoor, een middelbare school. Eerst een gesprek met de directeur. Een man die gelooft in zijn droom, ieder kind succesvol maken. Prachtig om te zien hoe hij dit uitstraalt en overbrengt. De leerkracht focust op dat ieder kind leert en ze pushen de kinderen tot het maximale level. Kinderen zijn veel in gesprek met elkaar, ze discussiëren veel. Door te spreken leer je, in dialoog met elkaar.
Ook op deze school wordt veel geïnvesteerd in relaties. Ze willen ouders dicht bij het personeel hebben en kijken continu hoe zij aan de relatie met ouders en leerlingen kunnen werken. Ze zijn gefocust op het beter worden.
Vooral mooi om de enthousiaste en bevlogen directeur te zien en de fijne sfeer op de school. Kinderen hebben het er naar hun zin en voelen dat ze toe doen!

IMG_0678.JPGIMG_0677.JPG