Mission Hill School 30 oktober door Michael

‘Remember what you believe in’

Mission Hill 30 oktober door Michael
http://www.missionhillschool.org

Toetsdiscussie? Kijk en luister naar wat Ayla Gavins, principal van de Mission Hill School hierover zegt. Het bezorgde mij kippenvel! Wat zei in 10 minuten vertelde gaf mij energie voor minstens de hele dag! Ik wil hier volgend jaar weer terug 😃 zo mooi om te zien hoe het kind centraal staat! Beste bloglezer….ik ben echt benieuwd wat jouw reactie is na het horen van deze woorden! Dus…alsjeblieft, laat je reactie achter. Thanks! 

image

3 gedachten over “Mission Hill School 30 oktober door Michael

  1. Indrukwekkend betoog om als school (ouders, kinderen, leerkrachten, management) te gaan staan, voor waar je in gelooft qua pedagogisch en didactisch concept. Ofwel kijk naar de kinderen, ontwikkel hun talent en leer ze te kunnen vertellen wat ze kunnen, weten, willen, maken, doen. Maak ze sterker, in plaats van te onderzoeken wat ze niet kunnen (toetscultuur).
    Less=more en geef ruimte aan de waardes die de school wil uitdragen in hun buurt, zijn sterke principes. Ongetwijfeld is de praktijk weerbarstig. Wel mooi als inspiratie om als stichting, management, scholen, ouders, teams, leerkracht, verder mee aan de slag te gaan.

  2. Beste boogc, de spijker op de kop! Dankjewel voor je mooie reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.