Parker High 31 oktober door Michael

Vandaag op Parker High! CES live! Feestje om hier te zijn! Leerlingen spreken je zo natuurlijk aan ‘Can I help you?’ Spaanse les 7th grade (11/12 jarigen) bezocht…. Nee, ervaren! Gelijk worden we betrokken bij een gave mooie activiteit! Mijn eerste Spaanse les! 😃 Hoe stel je jezelf voor? Teloefening in de grote groep, kleine groep, dobbelsteenspel… Cinco por cuatro es veinte… (leuke ervaring en… haha, koffie verdiend…Thea, do you know the way to the nearest Starbucks?)

Indrukwekkend om te ervaren hoe Parker School in alles wat ze doen (en laten) zo’n sterk vertrouwen en geloof hebben. Happy being part of the community! Ik heb een filmpje op dit blog gezet, waarin een kind van 12 vertelt wat Parker High zo kenmerkt. (Het filmpje is beveiligd met een wachtwoord. De deelnemers aan de studiereis zullen weten wat het wachtwoord is) En ik? More than happy having the opportunity to experience a day at this school! Door hier te zijn begrijp ik meer dan voorheen de titelkeuze van Rikie van Blijswijk voor haar boek over de CES-scholen… Scholen die je leren wie je bent! 

image image image image image image image image image image

Een gedachte over “Parker High 31 oktober door Michael

  1. Opvallend dat het land waar Google, Apple en Microsoft zijn ontstaan, in de scholen nog ze beperkt zijn terug te zien. Ik zie vooral kleurrijke flappen overal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.