My parents forced me to go to Parker School and….

after 3 months I didn”t want to leave.

image

In gesprek met Asher, Ian, Ashley, Gracie  and  Jason ( Jase) leerlingen van Parker School, Denson

Het is mentaal  uitdagend om op Parker School te zitten. Jace verteld dat hij na 3 jaar op een andere school door zijn ouders werd gedwongen om naar Parker te gaan, hij werd ingeloot.

Zijn ouders en school beloofden als hij het naar een jaar niets zou vinden hij naar andere school zou mogen, hij is er nog en ” stays till THE end”. Wat Parker zo anders maakt is dat de leerkrachten je nooit zo maar een antwoord geven, ze sturen je, ze helpen je in het zoeken naar jouw eigen antwoorden. Het is soms zwaar omdat je antwoorden steeds worden bevraagd om zo meer diepte te krijgen.

Jace, je kan goed praten over alles, kon je dat al of komt dat door Parker? Ik zou graag willen zeggen dat het komt door mijn intelligentie maar ik moet echt zeggen dat door het is door wat mijn leerkrachten mij leren dat ik dit nu zo kan.

Wat is er minder goed op school?

Als ze Parker in een nieuw gebouw zouden plaatsen met een grote sporthal dan zou het ” THE best school ever zijn”

 

2 gedachten over “My parents forced me to go to Parker School and….

  1. Mooi hè? Vijf jongelui die met trots vertellen over hun school. Personalization, Democracy and equity en commitment to the entire school… Ik begrijp Jace helemaal…wilde er zelf ook niet weg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.