Parker High in Boston van Thea

Wat heb ik veel moois gezien deze week! Voor mij zijn de laatste twee scholen die we hebben bezocht toch wel de topic!
Op Parker High heb ik de manier van lesgeven zelf mogen ervaren. Ik werd nl. uitgenodigd mee te doen met de Spaans les. We begonnen staand in een kring, aangeleerde woorden werden als eerste met veel gebaren herhaald. Daarna leerden we hoe we ons aan elkaar moesten voorstellen. Lopend door elkaar  stelden we ons voor. We leerden in verschillende spelvormen tellen. Daarna tellen tot 100  in kleine groepjes. Het werd een competitie, het groepje dat het eerst bij 100 was moest snel gaan zitten op de grond. Yes, ons groepje zat het eerst.

Daarna rekenen in het Spaans met twee dobbelstenen, eerst optellen en daarna vermenigvuldigen. Steeds de sommen hardop zeggen. In tweetallen moesten we om de beurt gooien, je getal noemen en de som zeggen. Wie de hoogste som had kreeg een punt. Ik mocht de strijd aan met Michael. We streden om een kop koffie. De verliezer zal de winnaar trakteren.

Gefeliciteert Michael, je krijgt morgen je koffie!

image

Het is inderdaad zoals een leerling me eerder vertelde omdat je samen speelt, communiceert en luistert, kortom participeert leer je meer!

2 gedachten over “Parker High in Boston van Thea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.