Parker High door Marion

Wat een school, Parker High! Deze week mooie scholen gezien en goed afgesloten met het laatste bezoek aan Parker High. Veel rust in de school, respect en een goede sfeer heersen hier. Er zijn maar vier vakken, vakken zijn geintregeerd. Er wordt gewerkt vanuit thema’s, wat bijzonder mooi! De kinderen hebben veel keuzevrijheid wat ze willen leren en doen. Zo is er op woensdag altijd keuzewerk, kunnen de kinderen extra bijles krijgen en praten ze samen over het onderwijs. Oudere studenten helpen de jongere studenten, bijvoorbeeld met het plannen van huiswerk en het stellen van prioriteiten.

Wat ik vooral heb gezien is het enthousiasme van de kinderen, zij maken hier het onderwijs. De kinderen zijn erg blij dat alle leerkrachten ze kennen en dat ze zich veilig voelen op school. Ze kunnen groeien op deze school en ze zijn hier erg dankbaar voor.

Mooi onderwijs!

Een gedachte over “Parker High door Marion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.