Bezoek Parker Hill

Parker Hill is een middle en highschool waar de kinderen een leeftijd hebben van 12 tot 18 jaar.

Een prachtige high school waar ik rust, mooie uitgangspunten, onderzoekend leren, dieper denken en veel aandacht voor elk kind persoonlijk gezien heb. En natuurlijk ‘less is more’: het idee dat je dieper leert door veel tijd te besteden aan een betrekkelijk smal onderwerp en daarna je inzichten kunt toepassen.

De vele inzichten van de vorige scholen kwamen hier weer heel mooi naar voren. Duidelijk te zien en te voelen. Ook op deze school zijn er hoge verwachtingen van kinderen en veel reflectie, dit alles geldt niet alleen voor de leerlingen. De leerkrachten op de school reflecteren veel met elkaar en maken onderdeel uit van o.a. De critical friends group. Groepjes leerkrachten die gericht is op de ontwikkeling van hun lesgeven. Elkaar feedback geven over hun eigen leerdoelen, de inrichting van een lokaal en het geven van onderwijs.

Een mooie school om deze indrukwekkende reis mee af te sluiten.

image

Een gedachte over “Bezoek Parker Hill

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.