reflectie Cita

reflectie citaDeze wordle geeft voor mij alle mooie, waardevolle punten weer, die ik op de scholen heb ervaren en heel graag wil vasthouden. Vooral nu we terug zijn en de reis al weer enige weken achter ons ligt, merk ik hoe ik geleefd wordt door alle hectiek en de waan van de dag.

Wat is het dan belangrijk om terug te kijken en vast te houden aan wat er voor mij echt toe doet. De dingen die ik graag wil meenemen naar mijn eigen school. En dat heeft deze reis mij vooral gebracht.
Het sluit voor mij ook zo mooi aan bij alles wat we op dit moment ook op De Korenaer mee bezig zijn. Oriënteren op ons onderwijs voor de toekomst. Ik heb op de scholen ervaren hoe belangrijk het is om geloof te hebben in wat je doet. Met zijn allen achter je onderwijs staan en dat samen willen uitvoeren.

Ik ben erg blij dat ik de stap ondernomen heb om mee te gaan en vooral ook dat ik deze kans heb gekregen. Ik wil ons reisgezelschap bedanken voor de saamhorigheid, positiviteit, lol, mooie gesprekken en inkijkjes in elkaars scholen. Al snel kwam ik er achter hoeveel energie ik kreeg van een groep waarmee je samenwerkt die zoveel positiviteit uitstraalt en met hetzelfde doel ergens mee bezig is.

2 gedachten over “reflectie Cita

  1. Is trouwens ook een mooie vormgeving dit, in plaats van de mindmap die we nu hebben…..!

    We wachten in spanning op de verklaring 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.