De gezamenlijke start op CPE

De start van de week is gezamenlijk. Ouders en kinderen komen samen in het auditorium om de week te openen. Dit wordt gedaan met het zingen van liedjes. Deze worden al vanaf 1970 gezongen en bevatten geschiedenis en normen en waarden. Een ouder filmt het hele gebeuren om de betrokkenheid van de ouders te vergroten. Zij kunnen dit thuis dan bekijken. Wat een prachtig en warm begin van de week. Als je als kind een vervelend weekend achter de rug hebt, is dit een fijne manier om dat achter je te laten. In plaats van meteen met rekenen te beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.