Toetsen

In gesprek met de leerkrachten blijkt dat er wel toetsen zijn vanuit de overheid, maar dat de ouders bepalen of de kinderen de toetsen maken. Maar merendeel maakt ze niet, want ze hebben het vertrouwen in de leerkrachten, zij hebben toch al een goed beeld van de kinderen, daar is geen toets voor nodig!

3 gedachten over “Toetsen

  1. Mooi Elissa, geniet van alles wat je ziet. Laat je inspireren en motiveren door dit mooie onderwijs. Kijk hoe prachtig leerkrachten en leerlingen verbonden zijn met elkaar. Hoe ouders mee participeren binnen dit onderwijs en verder………gewoon van alles wat je ziet en opvalt.

  2. Samen verantwoordelijk, samen bouwen, vol vertrouwen in elkaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.