You may not hurt anybody’s body or feelings!

Met het uitwisselingsgesprek heb ik de vraag gesteld hoe er gewerkt wordt bij de groep 4 / 5 jarigen aan respect voor elkaar “a tone of decency and trust” De eerste maanden wordt een van de belangrijkste regels aangeboden” You may not hurt anybody’s body or feelings” Er wordt veel aandacht aan deze regel geschonken in de groep d.m.v. gesprekken met de hele groep, in kleine groepen en individueel. Hierdoor krijgen de kinderen respect. In de groep hing een hele fijne sfeer, rust en warmte. Kinderen helpen en stimuleren elkaar!  Dit kwam bij mij heel warm over en wil ik beslist meenemen naar mijn eigen praktijk.

   

2 gedachten over “You may not hurt anybody’s body or feelings!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.