Depth over coverage

Vandaag naar de Neighborhoodschool geweest voor een teachermeeting.

Een ongelooflijke eyeopener voor mij op het gebied van projecttime. Ik was zo nieuwsgierig naar hoe ik diepgang krijg in de lessen. Laat ik daar nou al die tijd een verkeerde aanpak voor hebben gehad.

Opdracht was om met materiaal iets te maken dat te maken had met immigration. Ik had voor klei gekozen en probeerde zo’n mooi mogelijk product te leveren tot the teacher vragen ging stellen over wat ik ervaarde met mijn handen en welke materialen ik gebruikte en wat die te maken hebben met immigration. Een hele andere dimensie.

“Een kind kan zich toch fijn voelen bij het proces ookal is het product niet goed”

Moet me toch eens meer gaan focussen op processen dan producten. Bij de leerlingen, maar ook voor mijzelf. Geeft minder druk. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.