Ervaren is beleven

Hoe gaat dan zo’n CES les project time? Ervaren is beleven. Dat dacht Gosze ook en hij startte met een woordweb over immigration er werden een aantal begrippen bijgeplaatst. 

woordweb immigration

 De opdracht was als volgt: 

 

opdracht immigration

 
Er waren verschillende hoeken en materialen hoe je immigratie kon laten zien. Je mocht mapping, tijdschriften collage maken, klei gebruiken, met LEGO bouwen of schilderen. Ik koos voor mapping want ik kende de term niet. Ik ging zitten en ik wist niet goed wat te doen want ik wist niet goed wat ze wilde zien. Ik wilde graag voldoen. In gesprek met de juf kwam ik erachter dat het altijd goed was. Ze hielp me verder door vragen te stellen. Het ging haar niet om het product maar om het proces. Door die houding kwamen de mooiste werken naar voren van de verschillende collega’s. Voor mij een prachtig leermoment.

CS

Een gedachte over “Ervaren is beleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.