Ik ga naar Holland en neem mee

Een uitdaging. Stoppen met de creatieve lessen die ik geef. Want ze zijn niet creatief. Ik geef een voorbeeld en de leerlingen maken het in grote lijnen na. Kan ik hier niet iets anders mee? Een thema, project of eigen idee? Niet allemaal dezelfe opdracht en hetzelfde materiaal maar meer de leerlingen zelf laten nadenken, zelf iets laten verzinnen. Vandaag gezien dat dit ook kan. Dit ga ik zeker eens uitproberen, morgen hier verder mee aan de slag.

5 gedachten over “Ik ga naar Holland en neem mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.