Snel lerende kinderen blijven in hun leeftijdsgroep, maar wel met aanpassingen

Kinderen die sneller leren blijven hier in de reguliere groep gebaseerd op hun leeftijd. Maar ze kunnen als ze vooruit zijn bij bijvoorbeeld lezen meedoen bij een hogere groep of ze krijgen bij het rekenen meer complexe opdrachten aangereikt of de leerkracht vraagt aan de leerling om uit te leggen of je de som ook op een andere manier kan uitrekenen. In de jongere groepen beginnen ze een rekenles met het natekenen van de geometrische figuren uit het schilderwerk van Kandinsky. Met klassieke muziek op de achtergrond. In het werk zie je de diversiteit in de ontwikkeling van de leerlingen op dit vlak. Bovendien zet deze manier van werken de luiken open tot het willen leren.image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.