Workshop project time

Neighborhood school; workshop met Amerikaanse collega’s. Het zelf ervaren, het hoe en waarom van project time. Communicatie; de manier van vragen stellen over het proces en ruimte geven zijn weer de belangrijke sleutelwoorden voor mij. 

Ik ga zeker proberen mijn vraagstelling in de klas te veranderen zodat er meer verdieping ontstaat en om de kinderen beter te leren kennen. Het lijkt me erg leuk om elke week de kinderen 20 min. Tijd te geven om aan een onderwerp te werken(geheel vrije opdracht), om de kinderen beter te leren kennen. 

  

2 gedachten over “Workshop project time

  1. Hoi Dimphy,

    Leuk om al jullie verhalen te lezen en de foto”s te bekijken.Groetjes aan allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.