Werken in domeinen omvat alle leergebieden

Verbluffend. Spaans leer je hier door middel van humor, spelletjes, beweging, plaatjes, uitspraken, snoepen en schrijven. Binnen het vak art en humanistiek pak je alle vakken samen. Afgelopen twee weken hebben de kinderen in deze klas gewerkt aan een project waarbij ze een speech moesten schrijven over verschillende onderwerpen zoals de Vietnamoorlog. Als een soort rechter moesten ze hun mening weergeven in een debat met een klein groepje en vervolgens een speech schrijven om hun mening weer te geven. De leerkracht heeft de speechen nagekeken en opmerkingen erbij geschreven. Volgende week moeten de kinderen netjes gekleed naar school komen en gaan ze hun presentatie geven voor publiek. Je ziet de excitement bij de kinderen hierover.

Wat neem ik mee? Het werken in domeinen.image

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.