Teacher skills

Ook vandaag op Parker High school zie ik weer heel duidelijk de geweldige  vaardigheden van leerkrachten. De manier van communiceren; o.a. de rust waarmee ze praten, het uitspreken van verwachtingen, het bespreken van gedrag vanuit de ik boodschap en het doorvragen net zo lang totdat de ander aan het denken gezet wordt. Zonder een mening of richting aan te geven. Dit zijn skills waar ik aan ga werken en bij geholpen wil worden.

Een gedachte over “Teacher skills

  1. Mooi Annelieke! Jij als leerkracht doet er toe.. Zo is dat!!!
    Het uitspreken van verwachtingen, bespreken van gedrag, doorvragen zonder waardeoordeel om de ander aan het denken te zetten… Mooie ontwikkelvragen voor iedereen in de organisatie. Hoe ga jij je feedback organiseren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.