passend onderwijs!!

Oh, wat ben ik benieuwd!!!

Want:

Wat kan ik in USA leren van de zorg, die er gegeven wordt aan de “special needs” kinderen binnen het groepsgebeuren en hoe kan het mij helpen om het passend onderwijs in mijn werksituatie nog passender te maken?

Ik heb hoge verwachtingen!!!!

5 gedachten over “passend onderwijs!!

  1. Francien veel succes, het is een mooie ervaring! Het heeft mij gebracht wat ik er van verwacht had!

  2. ja, in inclusive education ligt een stevige uitdaging Francien, we zullen naar aanleiding van wat je gaat meemaken en bevragen binnen Mision Hill bijvoorbeeld, vast discussies voeren over wat we kunnen….

  3. Francien, welke dilemma’s heb je op dit moment als het gaat om passend onderwijs bij jou in de klas? Het nu helder hebben van deze dilemma’s zorgt ervoor dat je daar in Amerika gerichter naar kan kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.