We rennen, fietsen, lopen, werken en weer doorgaan.

Ik had het me nog zo voorgenomen: een zondag in New York, lekker rustig koffie drinken en opgaan in het Amerikaanse leven. Kijken wat voorbij komt, indrukken opdoen etc. 
Uiteindelijk werd het een dag van doorlopen, varen, fietsen, metro’s halen, rennen. Kortom. Ik wilde weer veel te veel in een keer. Het was een prachtige dag en ik heb enorm genoten. Evenals ik geniet van de kinderen in de klas, ookal zit de dag weer propvol en blijf ik rennen tegen de tijd om mijn programma af te ronden. Ik neem het me de volgende dag gewoon weer opnieuw voor. Ik ga rustig aan doen. 
Op avontuur in New York. Scholen bekijken en me richten op de doelen die ik gesteld heb. Hierop ligt de focus. Alles om me heen zal interessant zijn, zal ik willen onthouden, zal ik mee willen nemen, maar ik ga op zoek naar verdieping. Verdieping in de doelen die ik heb…

Een gedachte over “We rennen, fietsen, lopen, werken en weer doorgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.