Be kind and work hard

Vandaag dag 4. De Mission Hill school. Een school waar ik me thuis voel. Steeds meer voel ik dat ik in mijn klas iets wil en kan veranderen. De slogan van deze school is ‘be kind and work hard’. Dit is alles omvattend mag ik wel zeggen. De beste manier om tot leren te komen.

Na een stevige reflectie ben ik toe aan de veranderingen in mijn groep. Ik wil zo graag maandag beginnen. Een gesprek starten met mijn klas. Wat heb ik gezien en wat zo ik graag met mijn klas willen doen? Het maken van een omgeving waar kinderen aardig zijn voor elkaar en hard willen werken. Een groep/team creëren waar iedereen mag zijn wie hij is. Dat daar rekening mee gehouden wordt, zodat iedereen op zijn eigen wijze kan leren.

Ik weet dat ik dingen kan veranderen. Nu kan ik het gaan doen. Er zijn dingen die ik achter me wil laten en ik weet dat dit het moment is om dat te doen.

 

3 gedachten over “Be kind and work hard

  1. Potdomme da’s mooi geschreven zeg. Weten dat je het nu kunt. Weten dat je het nu wilt gaan doen. Vooral ook laten weten wat jij nodig hebt. Er zijn mooie collega’s in de buurt voor jou

  2. Mooi Christian! Houd dat gevoel vast en inderdaad maandag beginnen! Ik wil je er graag bij helpen!

  3. Ik ben heel benieuwd hoe jij terug komt Christian! Vertel mij jouw verhalen. See you soon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.