Make it happen!

​Na de CES reis van Resi in 2015 was ze enorm enthousiast over de CES scholen en de 10 principes. Dit jaar samen (BFF) op reis om bezoeken te brengen aan verschillende Essential Schools.  De CES scholen zijn een inspirerende omgeving voor ons beiden. Zoveel mooie dingen en wat nemen we mee naar school terug? Het liefst allemaal, maar dat is teveel. Of niet? Wat moet je doen als je alles mee naar huis wilt nemen, de inspiratie voelt borrelen en de bevlogenheid in hoge mate aanwezig is?
Een blik naar elkaar en we dachten hetzelfde: we starten onze eigen CES klas! Dit raakt zo de kern van waar wij voor staan. Deze kans grijpen we met beide handen aan voor onszelf, voor de kinderen en ouders. Na een korte afstemming met Sandra de daad bij het woord gevoegd. De adrenaline en bevlogenheid giert door ons lijf, liever vandaag dan morgen! De eerste ruwe krabbels zijn een feit en het doel is bepaald: in augustus 2017 gaan we van start met een CES klas.

De periode tot augustus gebruiken we om mooie plannen en ideeën concreet te maken en uit te werken. Gaaf dat een College van Bestuur hier in mee denkt en ons het vertrouwen geeft dat we dit kunnen en de ruimte geeft om het mogelijk te maken.

Resi en Anke

2 gedachten over “Make it happen!

  1. Wat een mooi voornemen! Vandaag was de dag van de verbinding, verbinding met elkaar, verbinding tussen vakken. Hoe gaan jullie dit voornemen verbinden?

  2. Inmiddels dus gestart met de CES klas? Ben heel benieuwd. En ook naar of ik ook zo geïnspireerd terug kom uit Amerika. Ik hoop van wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.