Reflectie….

20161117_1654411De hele dag zijn ze om ons heen…reflectievragen…overal in de scholen hangen ze. Vandaag werd ik me ineens bewust dat deze vragen mij onzeker maken. Durf ik deze vragen echt aan mezelf te stellen? Durf ik echt in de spiegel te kijken?

Vandaag zagen we overal:Be kind, be specific and be helpful… en ineens was dat inzicht er…dus ook voor mezelf… wees aardig, specifiek en behulpzaam voor jezelf.. Vertrouw op jezelf, doe waar je goed in bent en word er nog beter in. Alles mag er zijn!

 

Een gedachte over “Reflectie….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.