Persoonlijk…

Wat een reis! Wat hebben we veel gezien, wat zijn we moe, wat zit ons hart vol en wat hebben we prachtige beloftes aan onszelf gemaakt… Ik ben dankbaar dat ik deze reis met deze fantastische groep mocht maken. (en dat deze reis nog lang niet eindigt…in Nederland gaan we gewoon door met spoorzoeken…)

Leren en lesgeven is persoonlijk…heel persoonlijk…hiervoor heb je connectie nodig, je op je gemak voelen en feedback op je leerproces. Mooi om deze connectie, het gemak en ongemak en de feedback in deze groep te ervaren. It was a bumpy ride…

Leren en lesgeven is ook fun. Heerlijk om te mogen leren, projecten te doen waar je goed in bent, enthousiast te worden, dingen uit te proberen en steeds een beetje beter te mogen worden. Wat heb ik toch een fantastische baan, ik geniet ervan!

20161118_0959281

 

 

2 gedachten over “Persoonlijk…

  1. Zo simpel eigenlijk om je op één vraag te focussen en daar antwoord op te zoeken. Maar zo moeilijk ook in de hectiek van de dag. Ja we hebben heel mooi werk. We kunnen er toe doen door anderen er toe laten doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.