Benieuwd.

Benieuwd ben ik, ook enthousiast en nieuwsgierig. Met interesse heb ik de mooie verhalen van mijn voorgangers gehoord. Allen hebben zij wat gedaan met hun persoonlijke ervaringen uit deze studiereis. Toch ben ik ook kritisch geweest. Waarom maakt deze reis het verschil en is deze kennis niet dichterbij te halen? Gaat het echt wat met me doen als persoon? Ik ben dankbaar dat ik dit jaar de Essentials Schools zelf mag gaan bezoeken. Ik ben heel benieuwd!

3 gedachten over “Benieuwd.

  1. Anne,

    Nieuwsgierigheid, daar begint leren… En ik ben heel benieuwd naar je reflectie tijdens en na de reis… is deze kennis niet dichterbij te halen? Is er met mij als persoon iets gebeurd? Spannend hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.