Voor al mijn CES-collega’s

Lieve collega’s,

Jullie naderen het einde van een fantastische reis. Hoofden zitten vol, het kriebelt aan alle kanten om thuis aan de slag te gaan en de twijfel slaat toe. Heel herkenbaar! Door jullie blogs herleef ik mijn eigen CES-reis weer opnieuw.

Heb vertrouwen in jezelf en in wat allemaal mogelijk is. Laat los zoals het was en hou vast wat je nu ervaart en bewaar deze cadeautjes en cadeaus in je rugzak. Thuis, als je weer met twee voeten op de grond staat, kun je gaan uitpakken. Start met de kleinste, deel het en laat iedereen ervan mee genieten en geniet natuurlijk zelf ook. Uiteindelijk komen de grote cadeaus vanzelf aan de beurt.

Enjoy every minute en voor straks, veel plezier met uitpakken!

Sabine Heijdeman

Coach bs De Fonkeling, Tweede Stroming

 

 

Een gedachte over “Voor al mijn CES-collega’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.