Jezelf leren kennen

Wat ik vooral mee zal nemen van Parker High is de wijze waarop hier leerlingen bewust worden gemaakt van hun eigen leerproces. Wie ben ik, hoe leer ik, welke doelen wil ik bereiken en hoe ga ik dat aanpakken? Waar heb ik moeite mee en wat heb ik nodig? Leerlingen leren op een positieve manier op zichzelf te reflecteren, waarbij ze bewust worden gemaakt van hun houding. Hoe wat ze doen en wat ze zeggen overkomt op anderen. Ze leren kritisch naar zichzelf te kijken en hun executieve fucties te ontwikkelen, zodat ze succesvol aan hun portfolio kunnen werken en zelfverzekerd de wereld instappen. 

 

samen overleggen

  

Dit is de opdracht

  

the mountain

  

leren reflecteren op jezelf

   

2 gedachten over “Jezelf leren kennen

  1. Nou inderdaad… niet leren voor de korte termijn, maar voor je hele leven. Mooie opdracht ook: verbeelden van de overtuigingen van de school!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.