Turbo flow!

Mission Hill

image

A tune of decency and trust, gaat als een vibratie door de school. Op vele plekken heb ik gesprekken waargenomen, hoe ze met kinderen een gesprek aangaan. Er wordt echt de tijd voor genomen en de manier waarop het gesprek gaat, dwingt respect af. De leerkracht spreekt haar verwachting uit, de leerling bevestigt ” ik wil dat je naar me kijkt en ik wil dat je weet dat ik om je geef! We weten nu dat jullie elkaar geslagen hebben, maar wat was nu het probleem. Het op deze manier omgaan met leerlingen dwingt respect af.

Student als worker teacher als coach,

Hele mooie dingen gezien in de “kindergarten” Geweldig kinderen experimenteren met water, leerkrachtlaat ze begaan. Bevraagt ze en kinderen doen daar werkelijk iets mee! Ze zet ze aan het denken, het spel krijgt zo een diepere dimensie! Dit gaan we zeker mee nemen naar Nederland.

image

Less is more dept over coverage

Dit is ook een ces principe wat ik gekozen had, omdat dit voor mijzelf een belangrijk streven is.         TMinder is meer! Voor mijn gevoel zit ik nu in een “turbo flow”                                                                                 – leren bloggen – hoe plaats ik foto’s in mijn blog- enz. enz. Ik denk dat ik moet beginnen met minder is meer en dan werken aan de diepgang! Dus ook hier een werkpunt voor mij!

3 gedachten over “Turbo flow!

  1. Werken vanuit verwachtingen! Dat werkt!
    Minder is meer! Ik ben benieuwd hoe je dat vertaald in je dagelijkse praktijk. Eerste stap is nu gezet lees ik. Mooi!

  2. Mooi om te lezen Maria! Dat moeten we dan maar in de praktijk gaan brengen hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.